BIOVIT PLUS

6,54 RON
In stoc
SKU
7182-38-202306

SUBSTANȚE ACTIVE

Vitamina A 900 U.I.; Vitamina D3 300 U.I.; Vitamina E 0,75 mg; Vitamina K3 0,15 mg; Vitamina B10,4 mg; Vitamina B2 0,5 mg; Vitamina B6 0,4 mg; Vitamina B12 0,002 mg; Vitamina PP 1 mg; Vitamina C 10 mg; Biotină 0,02 mg; Acid pantotenic 0,95 mg.

SPECII ȚINTĂ

Porcine, ovine, caprine, păsări (găină, curcă, bibilică, prepeliță, fazan, păun, rață, gâscă), câini și pisici

ACŢIUNE FARMACOLOGICĂ

Prin compoziția sa echilibrată, suplimentul nutritiv BIOVIT PLUS asigură stimularea organismului, intensificarea procesului de creștere, favorizează funcția de reproducere, buna funcționare a proceselor metabolice și crește rezistența organismului la factorii infecțioși sau parazitari.

INDICAȚII

BIOVIT PLUS este recomandat ca biostimulator la tineretul speciilor indicate, în perioada de creștere, ca adjuvant în tratamentul bolilor infecţioase și parazitare, în combaterea stărilor de avitaminoză, de stres și în convalescență.

CONTRAINDICAȚII

Nu sunt.

REACȚII ADVERSE: Nu sunt.

MOD DE ADMINISTRARE

  • la animalele de până la 10 kg greutate corporală (purcei sugari, miei, iezi, câini, pisici), se administrează per os, 2 comprimate pe zi
  • la animalele de peste 10 kg greutate corporală (purcei, miei, iezi, câini), se administrează 4 comprimate pe zi
  • la tineretul aviar (puii de găină, curcă, rață, gâscă etc.) până la vârsta de 4 săptămâni, se administrează 1 / 2 comprimat pe zi
  • la tineretul aviar (puii de găină, curcă, rață, gâscă etc.) de peste 4 săptămâni, se administrează per os, 1 comprimat pe zi. Produsul se administrează timp de 10 – 14 zile.
  • la porumbei se administrează ½ comprimat / porumbel / zi, timp de 5 – 10 zile.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ

Se va aprecia corect greutatea animalelor pentru a se evita supradozările sau subdozările. La purcei pastilele se pisează şi se amestecă cu furajul.

MOD DE PREZENTARE

Flacoane de polietilenă cu 100 de comprimate.