CARNICOL PLUS SOL

Pret 15,96 RON
In stoc
SKU
114100-1

COMPOZIȚIE

Vitamina A 7500 Ui/Ml, vitamina D3 1250 Ui/Ml, vitamina E 10 Mg/Ml, vitamina C 10 Mg/Ml, vitamina K3 0,5 Mg/Ml, vitamina B1 0,25 Mg/Ml, vitamina B5 0,45 Mg/Ml, vitamina B3 0,20 Mg/Ml, vitamina B6 0,15 Mg/Ml , vitamina B12 0,01 Mg/Ml, clorură de calciu 1 Mg/Ml, clorură de magneziu 0,20 Mg/Ml, L – carnitină 40 Mg/Ml , metionină 5 Mg/Ml , biotină 0,02 Mg/Ml , apă deionizată ad 1ml

ACȚIUNE FARMACOLOGICĂ

Carnicol Plus Sol este un supliment nutritiv care conține vitamine, minerale și un suport de L – carnitină necesare porumbeilor.

L – carnitina este un aminoacid care ajută organismul la metabolizarea hranei în energie, influențând pozitiv funcționarea musculaturii scheletice și a inimii, oferind hrană suficientă mitocondriilor (producătorii de energie ai corpului) pentru producerea de energie suplimentară.  Acționează ca antioxidant neutralizând radicalii liberi cu efect dăunător asupra celulelor, fiind important în menținerea normală a funcțiilor metabolice.

SPECII ŢINTĂ

Porumbei.

INDICAŢII

Prin compoziția sa, Carnicol Plus Sol previne avitaminozele, asigură funcțiile de creștere, de reproducere, fertilitate și clocire. Influențează pozitiv metabolismul energetic al musculaturii scheletice, prevenind oboseala, asigurând capacitatea de rezistență în condiții de efort. Produsul are efecte benefice pe durata creșterii, reproducerii, năpârlirii, în convalescență, după tratamentul cu antibiotice sau antiparazitare. Pentru scăderea nivelului de stres la porumbeii de concurs, administrarea produsului este necesară înainte de zbor, după expoziții sau alte eforturi, deoarece acesta eliberează în organism, în mod treptat, carnitina necesară sistemului muscular, în special, în timpul curselor de zbor.

CONTRAINDICAŢII

Nu sunt.

 REACŢII ADVERSE

Nu s-au constatat.

MOD DE ADMINISTRARE

Se administrează în apa de băut, astfel:

– 5 ml / 1 litru apă de băut, timp de 5 – 7 zile, la pui și adulți, în timpul creșterii, reproducerii, năpârlirii, în convalescență, după tratamentul cu antibiotice sau antiparazitare;

– 10 ml / 1 litru apă de băut, timp de 3 – 4 zile consecutiv, înainte de zbor și 1 – 2 zile după zbor, pentru o recuperare mai rapidă. Apa trebuie să fie întotdeauna prospătă și consumată în ziua preparării. Se poate recurge, înainte de administrare, la o dietă hidrică prealabilă de 2 - 3 ore.

A se agita înainte de utilizare!

PRECAUŢII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A se păstra la temperatură mai mică de 25 °C, ferit de umezeală, în ambalajul original!

A nu se folosi după data de expirare menţionată pe etichetă!

ELIMINAREA PRODUSULUI NEUTILIZAT SAU A DEŞEURILOR, DUPĂ CAZ

Pentru protecţia mediului, produsul nu trebuie aruncat în ape reziduale sau resturi menajere, ci în locuri special amenajate. Orice produs neutilizat sau deşeu provenit din utilizarea acestuia, trebuie eliminat în conformitate cu cerinţele locale.

MOD DE PREZENTARE 

Flacoane polietilenă cu 100 ml, 250 ml și 1000 ml.

TERMEN DE VALABILITATE

Așa cum este ambalat: 2 ani.

NOTIFICARE

4849/23.04.2021