Produsele ROMVAC pot fi comandate:

   • telefonic, de luni până vineri în intervalul orar 07:30 – 21:00 la următoarele numere de telefon: 0799.313.332 sau 0799.313.331.

   • prin intermediul site-ului.


1. Crearea contului

Dacă nu aveți un cont pe site-ul www.romvac.ro și doriți să deveniți utilizator cu cont, completați câmpurile libere ale secțiunii “Cont nou”. Formularul de înregistrare al unui utilizator nou conțin datele Dvs. personale precum: nume complet, e-mail, telefon, adresa de livrare, adresa de facturare, etc. Ultimul pas înaintea salvării contului este acela de a stabili o parolă de acces în cont.

În cazul în care doriți să achiziționați produsele pentru o anumită companie, veți avea opțiunea de a crea un cont nou pe numele companiei pe care o reprezentați. Completarea datelor la secțiunea “Cont nou” vă configurează automat un cont în cadrul site-ului www.romvac.ro. Acest cont vă permite comandarea rapidă și facilă a produselor dorite.

Contul permite editarea datelor personale, vizualizarea istoricului comenzilor, resetarea parolei, dar și crearea unei liste de dorințe (o listă de produse aflată într-o versiune de precomandă, listă pe care puteți să o editați oricând).


2. Logarea

Dacă aveți deja un cont, accesați în partea de sus-dreapta a site-lui butonul de logare. Va apărea o fereastră în care Dvs. trebuie să introduceți datele de logare: utilizator (adresa de e-mail utilizată în crearea contului) și parola setată de Dvs. Recomandăm salvarea acestor date în browser la prima logare.


3. Alegerea produselor și crearea coșului de cumpărături

Selectați produsul pe care doriți să il achiziționați din lista de produse de pe site. Setați cantitatea dorită, iar apoi apăsați butonul “Adaugă în coș”. Repetați acest procedeu pentru fiecare produs pe care doriți să îl comandați.


4. Finalizarea comenzii

Când doriți sa trimiteți comanda, dați click pe coșul de cumpărături (în partea de sus-dreapta a site-lui). Se va deschide o pagină cu lista Dvs. de produse. Aceasta listă este editabilă. Se pot modifica cantitățile sau se pot elimina anumite produse din coș. După finalizarea coșului de cumpărături în varianta pe care o preferați, veți avea un sumar al cumpărăturilor. In următoarea etapă introduceți datele cardului Dvs. și apoi plasați comanda.

Înainte de a finaliza comanda, citiți secțiunea “Termeni și condiții” și bifați că sunteți de acord cu termenii stabiliți. De asemenea aveți opțiunea de a vă înscrie la newsletter, o opțiune ușoară de a fi la curent cu ofertele Romvac. După finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de informare despre înregistrarea cu succes a comenzii efectuate.


5. Facturarea

Pentru produsele comandate se emite factură de către Romvac Company S.A. cu datele salvate în contul Dvs.