FIVE HERBS

17,42 RON
In stoc
SKU
100632-18-202403

COMPOZIȚIE

Extract de flori de lavandă (Lavandula angustifolia) 0,5 g, ulei volatil de arbore de ceai (Melaleuca alternifolia) 0,5 ml, ulei volatil de pin (Pinus sylvestris) 0,5 ml, ulei volatil de citronelă (Cymbopogon citratus) 0,5 ml, ulei volatil de cedru (Cedrus libani) 0,5 ml, ulei volatil de Mentă (Menta piperita) 0,5 ml, apă deionizată ad. 100 ml.

Agenți de înglobare: lauril sulfat 1,5 g, acid gras de nucă de cocos, 7 g, comperlan 2 g, ulei de măsline 5 ml, clorură de sodiu 1,5 g.

ACȚIUNE

Șamponul Five Herbs are o acțiune deparazitantă bazată pe activitatea sinergică a componentelor chimice din cele cinci tipuri de uleiuri volatile care sunt recunoscute ca fiind cele mai eficiente substanțe naturale cu activitate repelentă față de infestația cu purici, păduchi, scabie (râie), căpușe. Șamponul este recomandat atât animalelor sănătoase, dar în special celor cu maladii autoimune, alergice, cu dermatofitoze grave.

Produsul are și proprietăți antiifecțioasese (ex. uleiul de arbore de ceai este un puternic bactericid) si antiflogistice (menta și lavanda). Principiile active ce se regăsesc în celelalte tipuri de uleiuri volatile dau proprietatea antiparazitară a șamponului.

SPECIIȚINTĂ

Câine

MOD DE UTILIZARE

Se umectează animalul, se aplică 10/30 ml șampon, în funcție de greutate, se lasă cca.10 minute în contact cu dermul, după care este îndepărtat cu apă, până la dispariția spumei. Samponul poate fi utilizat preventiv, cu repetare la 10 zile și curativ cu repetare la 7 zile.

CONTRAINDICAȚII

A nu se folosi la animalele cu traume deschise sau la cele cu antecedente de intoleranță la uleiurile volatile.

PRECAUȚII

A se evita contactul cu ochii.

PREZENTARE

Flacoane 200 ml.

CONDIȚII DEPĂSTRARE

A se păstra la temperatură mai mica de 25ºC, în ambalajul original.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

VALABILITATE

2 ani de la data preparării.

TIMP DEAȘTEPTARE

Nu este cazul.

NOTIFICARE

8558/17.07.2019