GLUCOVIT

Pret 13,86 RON
In stoc
SKU
31030

COMPOZIȚIE

100 g conțin: Vitamina C 2,3g; Calciu gluconic 0,7 g; Glucoză (dextroză) 97 g

ACȚIUNE FARMACOLOGICĂ

GLUCOVIT permite constituirea rezervelor musculare de energie, întreține efortul clinic al mușchilor, împiedică instalarea oboselii și contribuie la refacerea rapidă a organismului după efort.

Glucoza este o substanță energizantă, ușor disponibilă în organism care acționează ca trofic hepatic, îmbunătățind funcția miocardului.

Vitamina C (antiscorbut) stimulează procesele de oxido - reducere tisulară și are acțiune antitoxică și antiinfecțioasă.

Gluconatul de calciu este o sursă de calciu pentru organism. Sub formă de ioni de calciu, îmbunătățește activitatea miocardului, procesul de coagulare a sângelui, micșorează permeabilitatea vasculară, împiedicând formarea edemelor.

SPECII ȚINTĂ

Porumbei

INDICAȚII

Pentru îmbunătățirea performanțelor porumbeilor în timpul concursurilor, în perioada de năpârlire și ca adjuvant în tratamentul diferitelor boli de natură metabolică, infecțioasă sau parazitară.

CONTRAINDICAȚII

Nu există.

REACȚII ADVERSE

Nu s-au constatat.

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se administrează astfel:

  • pentru îmbunătățirea performanțelor în timpul concursurilor: 10 – 12 g /litru de apă/zi, timp de 4 zile înainte de concurs și încă o zi după întoarcerea din cursă
  • în perioada de năpârlire și ca adjuvant în tratamentul diferitelor boli: 10 – 12 g/litru de apă/zi de două ori pe săptămână.

ATENȚIONĂRI

A nu se depăși doza recomandată.

Soluția se prepară zilnic, calculându-se necesarul de apă pentru 24 de ore.

TIMP DE AȘTEPTARE

Nu este cazul.

MOD DE PREZENTARE

Flacoane cu 100 g, 250 g, 500 g și 1000 g.

NOTIFICARE

4849/27.11.2007