HERBAL-MYCODERM

18,97 RON
In stoc
SKU
88143-16-202307

COMPOZITIE

Tinctură de propolis 10g, extract de Aloe Vera 10g, uleiuri volatile 0.5g (salvie, tămâie, lavandă), ulei de măsline 10g, provitamina B5 30g, natrosol 3g, apă deionizată ad. 100g.

ACȚIUNE FARMACEUTICĂ

Propolisul, datorită multiplelor acțiuni benefice ale compușilor chimici, este folosit în această formulă terapeutică ca antiinflamator și cicatrizant în cazul arsurilor de gradul unu și doi.

Aloe vera este un bun antiinflamator, antiseptic și un stimulent al colagenului (acțiune reparatoare a dermului).

Uleiul volatil de Salvia officinalis are un conținut ridicat de vitamine (A, B și C), calmează iritația pielii, ajută la regenerarea rădăcinii piloase.

Ulei volatil de Lavandula angustifolia, în compoziția căreia intră molecule aromatice și linalol, are proprietăți germicide, calmante ale congestiei și inflamației (durere/prurit).

Ulei volatil de Boswellia serrata(tămâie), are proprietăți cicatrizante, în special în cazul arsurilor, calmează durerea, și reface țesutul dermal în cazul traumelor cu aspect hiloid.

INDICAȚII

Se poate folosi ca adjuvant pentru tratamentul dermatitei atopice și ca adjuvant în combaterea inflamației și a pruritului. De asemenea se poate folosi ca adjuvant în combaterea eczemelor uscate, alergiilor de contact, micozelor (Mycosporum și Candida) și arsurilor de gradul unu sau doi.

SPECII ȚINTĂ

Bovine, ovine, caprine, suine, canide și ecvidee.

MOD DE ADMINISTRARE

2-3 aplicări zilnice, în strat subțire, pană la atenuarea/dispariția simptomelor.

MOD DE PREZENTARE

Tub conținând 50 g. gel.

NOTIFICARE

11705/23.10.2020