OSTEOCICATRAT TR

Indisponibil online
SKU
17122

COMPOZIŢIE

Extract de rădăcină de Symphytum officinale (tătăneasă) 5 g, extract de plantă de Chelidonium majus (rostopască) 5 g, vaselină neutră (excipient) ad. 100 g.

ACŢIUNE

Extractul de Symphytum officinale (tătăneasă) conţine principii active (alantoină, taninuri catehice, numeroşi aminoacizi, alcaloizi) care contribuie la refacerea rapidă a calusului osos şi au acţiune antiinflamatorie la nivelul articulaţiilor.

Extractul de Chelidonium majus (rostopască) conţine alcaloizi cu acţiune calmantă la nivelul pielii şi cu efecte antibacteriene şi antimicotice.

SPECII ŢINTĂ

Feline, canide.

INDICAŢII

Se recomandă ca adjuvant în tratamentul afecţiunilor pielii: plăgi cutanate produse prin înţepare, tăiere, arsură, degerătură, ulcer varicos, eczeme greu vindecabile, papilomatoză (regenerarea ţesutului epitelial după extirparea papiloamelor). De asemenea, unguentul este un bun adjuvant în tratamentul unor afecţiuni osoase: entorse, luxaţii, dureri articulare, reumatism (accelerează formarea calusului osos).

MOD DE ADMINISTRARE

Produsul se aplică în zona afectată în strat subţire. Tratamentul se efectuează 4-5 zile, consecutiv, timp ce se poate prelungi până la 14 zile în afecţiunile grave, fără riscul producerii unor complicaţii secundare.

TIMP DE AŞTEPTARE

Nu este cazul.

PĂSTRARE

A se păstra la temperatură mai mică de 25ºC, în ambalajul original. A nu se folosi după data de expirare menţionată pe etichetă.

TERMEN DE VALABILITATE

Doi ani de la data preparării.

MOD DE PREZENTARE

Tuburi conţinând 30 g sau 50 g.

NOTIFICARE

34/15.04.2022