OTOSAN

Pret 15,57 RON
In stoc
SKU
35513

COMPOZIȚIE

Acid salicilic 3 g, excipient (propilenglicol) ad. 100 ml.

PROPRIETĂȚI

Acidul salicilic în concentrația utilizată are o acțiune antiseptică și antipruriginoasă moderată. El posedă ușoare proprietăți cheratolitice care permite desprinderea crustelor și curățirea cerumenului fără a irita mucoasa pavilionului urechii.

INDICAȚII

Pentru curățarea pavilionului și a conductului auricular extern sau ca adjuvant în tratamentul diferitelor afecțiuni ale urechii ( otite, eczeme).

CONTRAINDICAȚII

Nu este cazul

REACȚII ADVERSE

Nu s-au constatat.

SPECII ȚINTĂ

Câini și pisici.

MOD DE ADMINISTRARE

Instilarea unei cantități suficiente de OTOSAN ( câteva picături)  pe peretele conductului auricular extern ; după câteva minute de contact, conductul auricular se curăță cu blândețe, cu ajutorul unui tampon. În tratamentul unor eczeme sau otite, OTOSAN se folosește ca adjuvant pentru igienizarea urechii înainte de tratamentul specific, (OTOGUARD unguent). Procedura se repetă zilnic până la dispariția simptomelor.

RECOMANDĂRI PRIVIND ADMINISTRAREA CORECTĂ.

Produsul trebuie adus la o temperatura cât mai apropiată de cea a corpului, iar cerumenul trebuie îndepărtat cu grijă cu ajutorul unui tampon, fără a leza conductul auditiv. Este necesar să se introducă o cantitate suficientă de produs pentru înmuierea cerumenului. Pentru aplicarea produsului se înclină capul animalului pe partea opusă a urechii de tratat.

PRECAUȚII SPECIALE PENTRU DEPOZITARE

La temperatură  mai mică de 25ºC  în ambalajul original.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

A nu se folosi după data de expirare menționată pe etichetă.

ELIMINAREA PRODUSULUI  NEUTILIZAT SAU A DEȘEURILOR, DUPĂ CAZ

Pentru protecția mediului produsul nu trebuie aruncat în ape reziduale sau resturi menajere, ci în locuri special amenajate.

Orice produs neutilizat sau deșeu provenit din utilizarea acestuia, trebuie eliminat în conformitate cu cerințele locale.

MOD DE PREZENTARE :

Flacoane cu picurător de 50 si 100 ml.

NOTIFICARE

9034/13.10.2011