1. Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul să notifice în scris Romvac Company S.A. retragerea din contractul la distanță, fără a justifica decizia de retragere și fără a suporta alte costuri, în termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrării în posesia fizică a produsului/produselor.

2. Ca atare, consumatorul are dreptul ca în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor comandate, să notifice în scris, printr-un e-mail, transmis la adresa office@imunoinstant.ro decizia sa de a renunța la produsele comandate. Pentru a vă exercita dreptul de retragere vă rugăm solicitați și completați formularul de retragere.

3. Aveți obligația ca în termen de cel mult 14 zile de la comunicării deciziei de retragere să returnați produsele la următoarea adresă : Sos de Centură nr 7, Voluntari, Ilfov. Produsele returnate vor fi însoțite de o copie facturii cu care au fost livrate.

4. Romvac Company va restitui clientului contravaloarea produselor comandate, în termen de 30 zile calendaristice de la recepționării acestora, iar în cazul în care produsele nu au fost recepționate în 14 zile de la comunicarea formularului de retragere, Romvac Company S.A. va restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnării imediat ce acestea vor fi recepționate.

5. Romvac Company va restitui contravaloarea produselor comandate, fara costul livrării, prin virament bancar în contul bancar indicat de client. Costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.

6. În cazul în care clientul dorește returul parțial al unei comenzi, adică numai anumite produse din comandă, Romvac Company S.A. va restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește le returneze, fără costul ocazionat de livrarea produselor. În acest caz costul generat de returul produselor va fi suportat de către client.

7. Consumatorul nu poate returna produse care prin natura lor nu se pot returna (condițiile art.16, literele d) e) din O.U.G. nr. 34/2014 – d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid; e) furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator).

8. Produsele care urmează a fi returnate trebuie fie sigilate, intacte și nedeteriorate.