ROMVAC COMPANY S.A., cu sediul în orașul Voluntari, Șoseaua Centurii nr.7, Județul Ilfov, cp.077190, inregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub numărul J/23/754/2001, CUI 482384, cont bancar deschis la BCR-Unirea, RO66 RNCB 0082 0030 8114 0001, Tel: 021-350.31.06., Fax: 021-350.31.10, e-mail : romvac@romvac.ro, este societatea care comercializează produsele în cadrul magazinului online existent pe site-ul www.romvac.ro.


1. Definiții

Termenii “site”, “acest site” și “site-ul” folosiți pe această pagină se referă la site-ul www.romvac.ro

Vizitator - orice persoană care accesează site-ul www.romvac.ro , indiferent de motiv.

Utilizator - persoană fizică sau juridică care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție de către Romvac Company S.A. (electronic) sau în bază unui acord de utilizare existent între Romvac Company S.A. și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Prin „continut” înțelegem:

• toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;

• conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către Romvac Company S.A. prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;

• informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Romvac Company S.A. într-o anumită perioadă.

Cont - secțiune din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii și care conține informații despre aceștia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Romvac Company S.A. și client, prin care acesta transmite Societății Romvac Company S.A. intenția sa de a achiziționa produse prin intermediul site-ului www.romvac.ro.

Client - persoană fizică care are calitatea de utilizator al site-ului www.romvac.ro și care a plasat cel puțin o comandă pe acest site.

Contract la distanță - orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

Campanie - acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul site-ului un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Romvac Company S.A..

Newsletter/ Alertă - mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Romvac într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Romvac cu referire la informațiile conținute de acesta.

Tranzacție - încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs/serviciu de către Romvac către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Romvac , indiferent de modalitatea de livrare;

Date personale - informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastră, eventual CNP, adresă, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârstă, sexul și starea civilă, dar mai pot include și alte informații, cum ar fi obiceiuri și preferințe la cumpărături și detalii ale stilului de viață, precum pasiuni și interese.

Prin folosirea Siteului/Conținutului/Serviciului utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse Siteului, Conținutului, Serviciului, Romvac Company S.A. sau oricărui terț cu care Romvac Company S.A. are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Acest Site este adresat doar utilizatorilor persoane fizice care au cel puțin 18 ani, care au parcurs etapele înregistrării corespunzătoare și care nu au fost suspendați sau înlăturați de către Romvac Company S.A. , indiferent de motivul suspendării sau al înlăturării. Posibilitatea de a comanda online este disponibilă doar persoanelor cu domiciliul în România. Devenind utilizator, Romvac Company S.A. va considera că persoana întrunește condițiile sus menționate.


2. Acceptarea termenilor și a condițiilor

2.1. Înainte de a viziona acest site, va rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală deplină.

2.2. Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului site. În această situație, Romvac Company S.A. va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.


3. Conținutul site-ului

3.1. Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini statice/dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Romvac Company S.A., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

3.2. Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.

3.3. Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.romvac.ro, produsele comercializate, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de Romvac Company S.A. ca fiind de interes pentru utilizatori.

3.4. Romvac Company S.A. își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe acest site. Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit, Romvac Company S.A. nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obligă Romvac Company S.A. la nicio acțiune. Prețurile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politica de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.

3.5. De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, Romvac Company S.A. își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.


4. Copyright

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului www.imunoinstant.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date – este proprietatea Romvac Company S.A. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul Romvac Company S.A., a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.


5. Acces și înregistrarea ca utilizator

5.1. Pentru a va înregistra ca utilizator pe site-ul www.romvac.ro, sunteți obligat să:

1) furnizați date reale, exacte și complete despre dumneavoastră, astfel cum vă sunt solicitate prin formularul de înregistrare al site-ului;

2) actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare.

5.2. Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Romvac Company S.A. are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.

5.3. Romvac Company S.A. poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite justificarea atitudinii sale, să suspende sau să interzică accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.

5.4. Prin înregistrarea ca utilizator vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.

5.5. Prin utilizarea formularului de înregistrare utilizatorul permite Romvac Company S.A. să îl contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând și mijloacele electronice, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS). Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea Romvac de a contacta utilizatorul sau clientul. Accesarea Site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate Romvac se realizează în mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului. Astfel, Romvac, va considera ca utilizatorul sau clientul, consimte la primirea notificărilor din partea Romvac Company S.A. în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail, SMS sau prin anunțuri pe site.

5.6. În cazul în care administratorii site-ului vă vor suspenda contul de utilizator, nu veți fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

5.7. Romvac își rezervă dreptul de a nu răspunde solicitărilor de orice natură, care nu au legătură cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract încheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).


6. Newsletter și alerte

6.1. În momentul în care, Utilizatorul sau Clientul își crează un Cont pe Site, accepta Termeni și Condiții exprimându-și acordul cu privire la primirea de newslettere și/sau alerte din partea Romvac Company S.A., transmise prin poștă electronică (e-mail, SMS) și/sau apel telefonic. Opțiunea cu privire la acordul emis de către Client sau utilizator, poate fi modificată în orice moment

6.2. Datele preluate de la un utilizator sau client, în scopul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor, pot și vor fi folosite de către Romvac Company S.A. în limitele Politicii de confidențialitate.

6.3. Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor de către utilizator sau client se poate face în orice moment:

   6.3.1 folosind legătura special destinată din cadrul oricăror newslettere și/sau alerte primite sau apelând numărul de telefon afișat pe site în secțiunea “contact”;

   6.3.2 prin folosirea opțiunilor disponibile în Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere și/sau alerte;

   6.3.3 prin contactarea Romvac, utilizând instrumentele dinsponibile pe site la secțiunea “SUPORT”, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.

6.4. Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru document.

6.5. Romvac își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii sau clienții care și-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte către care vă trimite astfel de notificări, cât și dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client, fără nici un angajament ulterior din partea Romvac , În acest caz, utilizatorul sau clientul se poate adresa Departamentului Relații cu Clienții al Romvac pentru a primi justificările necesare în legătură cu orice decizie și/sau acțiune intreprinsă de Romvac Company S.A. în sensul prezentului articol.

6.6. Romvac nu va include în newslettere și/sau alertele transmise utilizatorului, nici un alt fel de material publicitar sub formă de conținut care să facă referire la vreun terț care nu este partener al Romvac Company S.A., la momentul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor.


7. Legături

Site-ul www.romvac.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.

Romvac Company S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.


8. Parteneri

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri referitoare la o anumită marca sau la un anumit produs clientul se poate adresă reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.


9. Declinarea responsabilității

9.1. O parte din conținutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, Romvac Company S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsă de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

9.2. Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existente pe site în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

9.3. Romvac Company S.A. nu-și asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, în schimb, își asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile prezentului site sau care este în alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, Romvac Company S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanentă a întregului conținut găzduit pe site.

9.4. Romvac Company S.A. nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate.

9.5. Prețurile publicate sunt informative și pot suferi modificări. Prețul produselor comandate și confirmate nu va suferi modificări între momentul confirmării comenzii și momentul intrării produselor în posesia clientului.

9.6. Romvac Company S.A. nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afișate pe site.

9.7. Romvac Company S.A. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute ca urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și conditiilor”.

9.8. Romvac Company S.A. nu răspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe site.


11. Garanții

11.1. Romvac Company S.A. garantează că este autorizat în mod legal să vândă produsele prevăzute în prezentul contract și a obținut și va păstra valabilitatea tuturor licențelor și/sau autorizațiilor necesare în acest sens, inclusiv de la producătorul Produselor.

11.2. Romvac Company S.A. garantează faptul că toate produsele sunt libere de orice sarcini, drepturi de retenție, răspunderi sau restricții și de orice drept al unor terțe Părți, nu prezintă vicii ascunse, respectă standardele de calitate impuse de legislația română în vigoare, sunt sigure și nu prezintă riscuri pentru viață, sănătatea și/sau securitatea consumatorilor, că ambalajele produselor vor fi inscripționate în limbă română și vor fi însoțite de prospectul în limbă română aprobat de autoritățile competente, de certificatul de conformitate, și de toate celelalte documente pe care autoritățile române le pot solicita, în orice moment pe durata executării contractului și va pune la dispoziția utilizatorului toate documentele referitoare la produse cerute de către legislația română vigoare.

11.3. Romvac Company răspunde pentru calitatea Produselor, termenele de valabilitate, au fost respectate condițiile de transport, manipulare depozitare. Romvac Company răspunde pentru prejudiciile cauzate de Produse, conform legislației vigoare.

11.4. Retragerea de pe piață– Romvac Company este autorizat stabilească dacă un lot de Produse trebuie fie oprit de la comercializare, retras de pe piață, fiind neconform sau suspect de fi neconform. Romvac Company are răspunderea să informeze, notifice toate autoritățile cu privire la intenția de retragere a produsului care este suspectat de fi neconform. Romvac Company sau utilizatorul se vor anunța reciproc imediat despre orice acțiuni de retragere care afectează produsele. Romvac Company va suporta integral costurile retragerii de piață a produselor.


12. Frauda

Orice încercare de a accesa datele personale ale altui utillizator, de a modidica conținutul site-ului sau de a afecta funcționarea lui pe server va fi considerate o tentative de fraudare a site-ului și va putea avea consecință angajarea răspunderii autorului sau autorilor acestor fapte.


13. Litigii

Orice neînțelegeri născute din sau în legătură cu prezentul contract vor fi soluționate pe cale amiabila. În caz contrar, diferendul ivit se va soluționa de către instanțele judecătorești competente de la sediul Romvac Company S.A.