Designul și conținutul prezentului site aparțin în exclusivitate Societății Romvac Company SA și sunt protejate de legislația privind proprietatea intelectuală.

SC. ROMVAC COMPANY SA, cu sediul în orașul Voluntari, Șoseaua Centurii nr.7, Județul Ilfov, cp.077190, inregistrată la Registrul Comerțului de pe lângă Tribunalul București sub numărul J/23/754/2001, CUI 482384, cont bancar deschis la BCR-Unirea, RO66 RNCB 0082 0030 8114 0001, Tel: 021-350.31.06., Fax: 021-350.31.10, e-mail : romvac@romvac.ro, este societatea care comercializează produsele în cadrul magazinului on-line existent pe site-ul www.romvac.ro

1.DEFINIȚII

Termenii “site”, “acest site” și “site-ul” folosiți în acest document se referă la site-ul www.romvac.ro

Vizitator-orice persoană care accesează site-ul www.romvac.ro , indiferent de motiv.

Utilizator-persoană fizică care are sau obține acces la conținut, prin mijloacele de comunicare puse la dispoziție de către Romvac Company SĂ (electronic) sau în bază unui acord de utilizare existent între Romvac Company SĂ. și acesta și care necesită crearea și utilizarea unui cont.

Prin „continut” înțelegem:
• toate informațiile de pe site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament numeric;
• conținutul oricărui e-mail trimis utilizatorilor sau clienților săi de către Romvac Company SĂ prin mijloace electronice și/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
• informații legate de produsele, serviciile și/sau tarifele practicate de Romvac Company SĂ. într-o anumită perioadă.

Cont-secțiune din site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite clientului/consumatorului transmiterea comenzii și care conține informații despre aceștia.

Comandă – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Romvac Company SA și client, prin care acesta transmite Societății Romvac Company SA intenția sa de a achiziționa produse prin intermediul site-ului www.romvac.ro.

Client-persoană fizică care are calitatea de utilizator al site-ului www.romvac.ro și care a plasat cel puțin o comandă pe acest site.

Contract la distanță-orice contract încheiat între profesionist și consumator în cadrul unui sistem de vânzări sau de prestare de servicii la distanță organizat, fără prezența fizică simultană a profesionistului și a consumatorului, cu utilizarea exclusivă a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanță, până la și inclusiv în momentul în care este încheiat contractul.

CAMPANIE-acțiunea de a expune în scop comercial, exclusiv în mod electronic și doar prin intermediul site-ului un număr finit de produse având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Romvac .

NEWSLETTER / ALERTĂ-mijlocul de informare periodic, exclusiv electronic, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS), asupra produselor, serviciilor și/sau promoțiilor desfășurate de către Romvac într-o anumită perioadă, fără nici un angajament din partea Romvac cu referire la informațiile conținute de acesta.

TRANZACȚIE-încasare sau rambursare a unei sume rezultată din vânzarea unui produs / serviciu de către Romvac către Client, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Romvac , indiferent de modalitatea de livrare;

Date personale-informațiile pe care le colectăm de la dumneavoastră, pe baza cărora puteți fi identificat. Acestea pot include numele dumneavoastră, CNP, adresă, numărul de telefon (inclusiv numărul de mobil), pseudonimul, adresa de e-mail, vârstă, sexul și starea civilă, dar mai pot include și alte informații, cum ar fi obiceiuri și preferințe la cumpărături și detalii ale stilului de viață, precum pasiuni și interese.

Prin folosirea Siteului/Conținutului/Serviciului, utilizatorul este singurul responsabil pentru toate activitățile care decurg prin folosirea acestuia. De asemenea, acesta răspunde pentru orice daune materiale, intelectuale sau electronice sau de orice altă natură produse Siteului, Conținutului, Serviciului, Romvac Company SA sau oricărui terț cu care Romvac Company SA are încheiate contracte, în conformitate cu legislația română în vigoare.

Acest Site este adresat doar utilizatorilor persoane fizice care au cel puțin 18 ani, care au parcurs etapele înregistrării corespunzătoare și care nu au fost suspendați sau înlăturați de către Romvac Company SA , indiferent de motivul suspendării sau al înlăturării. Posibilitatea de a comanda online este disponibilă doar persoanelor cu domiciliul în România. Devenind utilizator, Romvac Company SA va considera că persoana întrunește condițiile sus menționate

2. ACCEPTAREA “TERMENILOR ȘI CONDITIILOR”

2.1 Înainte de a viziona acest site, va rugăm să citiți cu atenție precizările următoare. Ele stabilesc termenii și condițiile utilizării de către dumneavoastră a tuturor materialelor care alcătuiesc prezentul site. Accesarea site-ului și folosirea aplicațiilor sale presupun acceptarea explicită sau implicită a tuturor Termenilor și Condițiilor publicate, acestea având valoare contractuală deplină.

2.2 Romvac Company SA își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul prezentului site. În această situație, Romvac Company SA. va înștiința utilizatorii prin afișarea schimbărilor pe o pagină ce va apărea în momentul accesării site-ului. Folosirea în continuare a site-ului de către utilizator constituie un răspuns afirmativ de acceptare a modificărilor aduse prezentului contract.

3. CONȚINUTUL SITE-ULUI

3.1 Conținutul, astfel cum este definit, incluzând dar nelimitandu-se la logo-uri, reprezentări stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text și/sau conținut multimedia prezentate pe site, sunt proprietatea exclusivă a Romvac Company SA., acesteia fiindu-i rezervate toate drepturile obținute în acest sens, în mod direct sau indirect (prin licențe de utilizare și/sau publicare).

3.2 Utilizatorilor nu le este permisă copierea, distribuirea, publicarea, transferul către terțe părți, modificarea și/sau alterarea în alt mod, utilizarea, expunerea, includerea oricărui conținut în orice alt context decât cel original.

3.3 Informațiile publicate pe site sunt informații de interes general despre www.romvac.ro, produsele comercializate, opiniile utilizatorilor despre produse cât și alte informații considerate de Romvac Company SA. ca fiind de interes pentru utilizatori.

3.4 Romvac Company SA își rezervă dreptul să completeze și să modifice orice informație de pe acest site. Romvac Company SA își rezervă dreptul de a corecta eventuale omisiuni sau erori în afișare care pot surveni în urmă unor greșeli de dactilografiere, lipsă de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil. Implicit, Romvac Company SA nu își asumă răspunderea pentru eventualele erori de preț sau stoc. Aceste erori nu obligă Romvac Company SA. la nicio acțiune. Prețurile si disponibilitatea produselor comercializate pot suferi modificări ulterioare, acest lucru fiind influențat de factori externi precum politică de prețuri a distribuitorilor sau disponibilitatea produselor pe stocul acestora.
3.5 De obicei, informațiile sunt puse gratuit la dispoziția utilizatorilor. Cu toate acestea, Romvac Company SA. își rezervă dreptul de a oferi pe site anumite servicii contra cost utilizatorilor.

4. COPYRIGHT

Cu excepția opiniilor postate de către utilizatori, conținutul site-ului www.romvac.ro-imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică WEB, scripturi, programe și alte date-este proprietatea Romvac Company SA. și a furnizorilor săi și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Așadar, folosirea în scopuri comerciale, fără acordul Romvac Company SA, a oricăruia dintre elementele enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

5. ACCES ȘI ÎNREGISTRARE CA UTILIZATOR

5.1 Pentru a va înregistra ca utilizator pe site-ul www.romvac.ro, sunteți obligat să:
1) furnizați date reale, exacte și complete despre dumneavoastră, astfel cum vă sunt solicitate prin formularul de înregistrare al site-ului;
2) actualizați, atunci când situația o cere, datele de înregistrare.
5.2 Dacă veți furniza informații care nu sunt conforme cu realitatea, inexacte sau incomplete, Romvac Company SA. are dreptul să suspende sau să desființeze contul dumneavoastră și să refuze toate încercările curente sau viitoare de folosire a site-ului.
5.3 Romvac Company SA. poate, fără orice altă notificare sau formalitate și fără ca acest lucru să necesite justificarea atitudinii sale, să suspende sau să interzică accesul dumneavoastră la conținutul site-ului sau la o parte a acestui conținut.
5.4 Prin înregistrarea ca utilizator vi se va solicita să alegeți un nume de utilizator și o parolă. Sunteți responsabil de păstrarea în siguranță a parolei de acces ca utilizator al acestui site, orice activitate desfășurată sub numele dumneavoastră de utilizator fiind integral în responsabilitatea dumneavoastră.
5.5 Prin utilizarea formularului de înregistrare utilizatorul permite Romvac Company SA să îl contacteze prin orice mijloc disponibil, incluzând si mijloacele electronice, respectiv poștă electronică (e-mail, SMS). Completarea parțială sau integrală a formularului de contact și trimiterea acestuia nu reprezintă în nici un fel un angajament din partea Romvac de a contacta utilizatorul sau clientul. Accesarea Site-ului, folosirea informațiilor prezentate în cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificări adresate Romvac se realizează în mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil utilizatorului sau clientului. Astfel, Romvac , va considera ca utilizatorul sau clientul, consimte la primirea notificarilor din partea Romvac Company SA în modalitate electronică și/sau telefonică, incluzând și comunicări prin e-mail, SMS sau prin anunțuri pe site.

5.6 În cazul în care administratorii site-ului va vor suspendă contul de utilizator, nu veți fi îndreptățit la primirea niciunei despăgubiri.

5.7 Romvac își rezervă dreptul de a nu răspunde solicitărilor de orice natură, care nu au legătură cu produsele/serviciile prezente pe site sau cu un contract încheiat cu un Membru sau Client, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).

6. NEWSLETTER-E ȘI ALERTE

6.1 În momentul în care, Utilizatorul sau Clientul își crează un Cont pe Site, accepta Termeni și Condiții exprimându-și acordul cu privire la primirea de newslettere și/sau alerte din partea Romvac Company SA , transmise prin poștă electronică (e-mail, SMS) și/sau apel telefonic. Opțiunea cu privire la acordul emis de către Client sau utilizator, poate fi modificată în orice moment
6.2 Datele preluate de la un utilizator sau client, în scopul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor, pot și vor fi folosite de către Romvac Company SA în limitele Politicii de confidențialitate.
6.3 Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor de către utilizator sau client se poate face în orice moment:
6.3.1 folosind legătura special destinată din cadrul oricăror newslettere și/sau alerte primite sau apelând numărul de telefon afișat pe site în secțiunea “contact”;
6.3.2 prin folosirea opțiunilor disponibile în Contul de client, pentru modificarea acceptului sau de a primi newslettere și/sau alerte;
6.3.3 prin contactarea Romvac , utilizând instrumentele dinsponibile pe site la secțiunea “SUPORT”, fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă.
6.4 Renunțarea la primirea newslettere-lor și/sau alertelor nu implică renunțarea la acceptul dat pentru document.
6.5 Romvac își rezervă dreptul de a selecționa utilizatorii sau clienții care și-au exprimat anterior de a primi newsletter si/sau alerte către care vă trimite astfel de notificări, cât și dreptul de a elimina din baza sa de date orice utilizator sau client, fără nici un angajament ulterior din partea Romvac , În acest caz, utilizatorul sau clientul se poate adresa Departamentului Relații cu Clienții al Romvac pentru a primi justificările necesare în legătură cu orice decizie și/sau acțiune intreprinsă de Romvac Company SA , în sensul prezentului articol.
6.6. Romvac nu va include în newslettere și/sau alertele transmise utilizatorului, nici un alt fel de material publicitar sub formă de conținut care să facă referire la vreun terț care nu este partener al Romvac Company SA, la momentul expedierii newslettere-lor și/sau alertelor.

7. Politica de confidențialitate

7.1. Romvac colectează date cu caracter personal și date cu caracter special (CNP), pe paginile Siteurilor sale, numai cu acordul voluntar al Utilizatorului sau al Clientului, în următoarele scopuri:
• validarea, expedierea și facturarea comenzilor către acesta;
• rezolvarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă sau un contract, la serviciile sau produsele achiziționate de către acesta;
• pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
• trimiterea de newslettere și/sau alerte periodice, prin folosirea poștei electronice (e-mail, SMS) și/sau prin apel telefonic;
• contactarea acestuia, la cererea sa voluntară;
• contactarea acestuia, în chestiuni de Relații cu Clienții;
• scopuri statistice.
7.2 Prin crearea Contului, fiecare utilizator sau client și-a exprimat consimțământul că Romvac Company SA să colecteze și să adminstreze datele acestuia cu caracter personal, în condițiile și cu respectarea prevederilor Legii 677/2001. Oricare Membru sau Client are dreptul de a obține de la Romvac , printr-o cerere scrisă, semnată și datată, în mod gratuit:
a) confirmarea faptului că datele care îl privesc sunt sau nu sunt prelucrate de acesta
b) după caz, rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, în special a datelor incomplete sau inexacte;
c) după caz, transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii;
d) în virtutea inregistrării voluntare pe websitul Romvac sau a accesării (comandării) produselor/serviciilor 7.3 Romvac , utilizatorul sau clientul este de acord cu (își dă consimtămantul pentru) procesarea datelor cu caracter personal de către Romvac în propriul sistem informatic, atât manual cât si automat, în scopurile enunțate la punctul 6.1, în conformitate cu art.5 alin.1 din Legea nr. 677/2001 privind protecția și prelucrarea datelor personale. Dacă utilizatorul sau clientul nu este de acord cu prelucrarea datelor sale personale de către Romvac , acesta are dreptul de a nu utiliza website-ul și de a nu oferi companiei Romvac date cu caracter personal.
7.4 Oricare utilizator are dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare prin transmiterea către Romvac a unei cereri întocmită în formă scrisă, datată și semnată, că datele care o vizează sa fie prelucrate în scop de marketing direct, în numele operatorului sau al unui terț, sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.
7.5 Romvac poate să colecteze involuntar și alte date (adresă IP, oră vizitei, locul de unde se face accesul, nume și versiune browser internet, sistem de operare, inclusiv alți parametri) furnizați de către browserul internet prin intermediul căruia se face accesul la site și pot fi folosite de către Romvac Company SA pentru a îmbunătăți serviciile oferite Clienților sau Utilizatorilor săi, sau cu scop statistic; excepție face cazul în care sunt încălcate prevederi ale documentului, în eventualitatea cazului în care rezultatul acțiunilor Utilizatorului/Clientului contravine intereselor sau produce pagube de orice natură de partea Romvac Company SA și/sau al eventualilor terți cu care Romvac Company SĂ are contracte de parteneriat în acel moment. De asemenea, Romvac Company SA utilizează sondaje care sunt trimise prin e-mail sau puse la dispoziție pe site, pentru colectarea de date demografice despre Client, profil și alte date legate de preferințele și comportamentul consumatorilor; Romvac Company SA folosește, de asemenea, studii de satisfacție a clienților privind serviciile conexe ale Romvac Company SA. Astfel de date sunt folosite pentru a studia preferințele consumatorilor și pentru efectuarea analizelor statistice, ambele folosite în scopul adaptării ofertei la așteptările clienților Romvac Company SA. Clientul poate oferi întotdeauna astfel de date în mod voluntar și poate renunță în orice moment la participarea în cadrul sondajului fără furnizarea datelor și fără niciun impact negativ asupra sa în cazul manifestării dreptului de renunțare.
7.6 Clientul are dreptul de a se opune colectării datelor sale personale și să solicite ștergerea acestora, revocându-și astfel acordul dat pentru document, și renunțând astfel la orice drept implicit specificat în acesta și fără nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără că vreo parte să poată pretinde celeilalte daune-interese.
7.7 Pentru exercitarea drepturilor sale Clientul sau Utilizatorul se va adresă Romvac Company SĂ, prin accesarea uneia din modalitățile stipulate în cadrul prezentului contract.
7.8 Folosindu-se de formularele disponibile pe site, Clientul sau Utilizatorul are dreptul de a modifică datele pe care le-a declarat inițial pentru a reflecta orice modificare survenită, în cazul în care această există.
7.9 Politica de confidențialitate Romvac Company SA se referă doar la datele furnizate voluntar de către Client sau Membru exclusiv pe site. Romvac Company SA nu răspunde pentru politică de confidențialitate practicată de către oricare alt terț la care se poate ajunge prin legături, indiferent de natură acestora, în afară siteului.
7.10 Romvac Company SA se obligă ca datele colectate ale Clientului/Utilizatorului să fie folosite numai în conformitate cu scopurile declarate si să nu facă publică, , închirieze, licențieze, transfere, etc. de date conținând informații referitoare la datele cu caracter personal special ale Utilizatorului/Clientului vreunui neimplicat îndeplinirea scopurilor declarate.
7.11 Excepție de la prevederile art. 6.9 face situația care transferul/accesarea/vizualizarea/etc este de către organele abilitate cazurile prevăzute de reglementările vigoare la producerii evenimentului.
7.12. Romvac Company SA garantează că datele personale ale unui Utilizator, colectate prin intermediul formularului de contact, vor fi folosite numai până la soluționarea problemei comunicate de acesta, după care vor deveni date cu caracter exclusiv statistic.
7.13. Romvac Company SA nu răspunde pentru defecțiunile care pot periclita securitatea serverului pe care este găzduită baza de date care conține aceste date cu caracter personal.

8. LEGĂTURI

Site-ul www.romvac.ro poate găzdui legături (link-uri) către alte site-uri World Wide Web sau alte resurse. Răspunderea pentru aceste site-uri o poartă în întregime proprietarii acestora.
Romvac Company SA. nu își asumă responsabilitatea pentru nicio pagubă sau pierdere cauzată sau presupusă a fi cauzată de informațiile furnizate de site-urile sau resursele spre care trimit aceste link-uri.

8.1 PARTENERI

Despre calitatea produselor, despre autenticitatea mărcii și despre orice alte nelămuriri referitoare la o anumită marca sau la un anumit produs clientul se poate adresă reprezentantului mărcii respective sau importatorului din România.

9. DECLINAREA RESPONSABILITĂȚII

9.1 O parte din conținutul site-ului, respectiv textele, descrierile produselor, caracteristicile lor tehnice, imaginile și simbolurile lor, este pusă la dispoziția noastră de producătorii și furnizorii parteneri. Din acest motiv, Romvac Company SA. nu își asumă responsabilitatea pentru prejudiciile create de erorile, lipsă de acuratețe sau neactualizarea informațiilor publicate sau menținute pe site.

9.2 Imaginile prezentate pe site au rol exemplificativ, iar produsele efectiv livrate pot fi diferite comparativ cu imaginile existențe pe site în orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.)

9.3 Romvac Company SA nu-și asumă responsabilitatea cu privire la conținutul comentariilor postate de utilizatori referitor la produsele comercializate, în schimb, își asumă dreptul de a șterge (îndepărta) orice conținut care încalcă Termenii și condițiile prezentului site sau care este în alt mod incompatibil cu scopul site-ului. Cu toate acestea, Romvac Company SĂ. nu își asumă responsabilitatea pentru monitorizarea permanență a întregului conținut găzduit pe site.

9.4 Romvac Company SA. nu garantează disponibilitatea în stocuri a tuturor produselor afișate.

9.5 Prețurile publicate sunt informative și pot suferi modificări. Prețul produselor comandate și confirmate nu va suferi modificări între momentul confirmării comenzii și momentul intrării produselor în posesia clientului.

9.6 Romvac Company SA. nu este responsabilă pentru greșelile de tipărire sau afișare a prețurilor, caracteristicilor, imaginilor produsele afișate pe site.

9.7 Romvac Company SA. nu răspunde pentru pagubele, costurile, procesele, pretențiile sau cheltuielile apărute că urmare a nerespectării de către utilizatori a “Termenilor și conditiilor”.

9.8 Romvac Company SA nu răspunde pentru prejudiciile create că urmare a nefuncționării site-ului precum și pentru cele rezultând din imposibilitatea de accesare a anumitor link-uri afișate pe site.

10. PROMOȚII ȘI CONCURSURI

Promoțiile și concursurile care se desfășoară pe site respectă regulamentele create de Romvac Company SA. Aceste regulamente sunt aduse la cunoștință utilizatorilor numai prin intermediul site-ului propriu sau prin mesaje de poșta electronică. Pentru a beneficia de promoții, comenzile trebuie să respecte întocmai regulile afișate pe site. Promoțiile prezentate pe site sunt valabile în perioada de timp menționată, iar în cazul în care nu se menționează o perioadă de timp, acestea sunt valabile în limitele stocurilor disponibile. Romvac Company SA. își rezervă dreptul de a întrerupe sau de a anula o promoție în orice moment, fără nicio notificare prealabilă.

11. CUM CUMPĂR

11.1 Alege produsele
Navigați pe site utilizând fie meniul din partea dreaptă a paginii, fie meniul principal, accesând butonul “Comanda Online”. Selectați produsul pe care doriți să îl adăugați în coș apăsând opțiunea “Adauga în cos”, fie direct din pagină de listare a produselor, fie din pagina de prezentare a produsului. Selectați cantitatea dorită din produsul selectat în căsuța special alocată cantității. Dacă produsul selectat este ultimul pe care doriți să îl adăugați în coș, selectați butonul “Finalizare comanda”. Dacă doriți să realizați o modificare în coșul de cumpărături, apăsați butonul “Actualizare” pentru salvarea modificărilor. Pentru a elimină un produs din lista de cumpărături apăsați butonul “renunta” Dacă doriți să navigați în continuare pe site, apăsați butonul “Continua cumparaturile”.

11.2 Cum cumpăr?
Dacă nu aveți un cont pe site-ul www.romvac.ro și doriți să deveniți utilizator, completați căsuțele libere ale secțiunii “Cont nou” cu datele personale. Completarea datelor la secțiunea “Cont nou” va configurează automat un cont în cadrul site-ului www.romvac.ro.
Dacă aveți cont, accesați în partea dreaptă a zonei de “Finalizare comanda” și apăsați apoi butonul “Log-In”.

11.3 Cum plătesc?
Modalitatatea de plată a produselor este “la livrare” și se efectuează la primirea coletului de la reprezentantul Romvac Company SA a companiei de curierat.

11.4 Modalități de livrare
Produsele se livrează la adresă indicată în rubrica „adresa de livrare” din contul dumneavoastră unde va fi livrată prin intermediul unui operator al serviciului de curierat rapid sau a unui reprezentant Romvac Company SA. În acest caz, veți suportă costul de livrare dacă valoarea facturii cu TVA inclus este mai mică de 500 lei. În cazul în care valoarea facturii cu TVA este mai mare de 500 lei, transportul este gratuit oriunde în România

11.5 Modalități de plată
Plată ramburs- se la livrarea de către operatorul serviciului de curierat rapid reprezentantul Romvac Compant . include costul transportului conform ART 4.

11.6 Înainte de butonul “Finalizare comanda”, citiți secțiunea “Termeni conditii” bifați special sunteți de acord cu termenii stabiliți. După finalizarea comenzii, veți primi un e-mail de informare despre înregistrarea cu succes comenzii efectuate.

11.7 Pentru alte informații detalii, reclamații ceea ce privește , trimiteți un e-mail la romvac@romvac.ro

11.8 pentru produsele comandate de dumneavoastră se emite de către Societatea Romvac Company . cu datele menționate .

12. TERMENE DE LIVRARE

12.1 Livrarea către Client a produselor/serviciilor achiziționate, este efectuată prin intermediul unui operator de curierat rapid sau de către reprezentanții Romvac Company SA.

12.2 Livrările se vor efectua, în medie, în termen de 48 – 72 de ore din momentul primirii comenzii. În cazul în care produsul nu va fi livrat în termenul sus-menționat, Clientul va fi informat, prin e-mail, cu privire la noul termen de livrare al comenzii. Noul termen nu va depăși 30 de zile de la confirmării comenzii.

13. TAXE SUPLIMENTARE

13.1 Clientul va suporta prețul produselor și costul livrării acestora. Romvac Company SA. nu percepe nicio taxa suplimentară clientului la cumpărarea produsului. În situația în care vă sunt percepute taxe suplimentare, vă rugăm să ne înștiințați imediat la romvac@romvac.ro. În cazul în care, produsul comandat nu se găsește în stoc, clientul va fi informat cu privire la lipsă disponibilității acestuia.

13.2 În cazul livrări produselor comandate la domiciliul/ reședința/ adresa indicată de client se va percepe și costul livrării comenzii dacă valoarea facturii cu TVA este mai mică de 500 lei. Costul transportului este de 15 lei inclusiv TVA pe tot teritorilul României

13.3 Toate tarifele aferente produselor sau serviciilor prezentate pe site sunt exprimate în lei (RON) și includ TVA.

14. GARANȚII

14.1 Romvac Company SA garantează că este autorizat în mod legal să vândă produsele prevăzute în prezentul contract și a obținut și va păstra valabilitatea tuturor licențelor și/sau autorizațiilor necesare în acest sens, inclusiv de la producătorul Produselor.
14.2 Romvac Company SA garantează faptul că toate produsele sunt libere de orice sarcini, drepturi de retenție, răspunderi sau restricții și de orice drept al unor terțe Părți, nu prezintă vicii ascunse, respectă standardele de calitate impuse de legislația română în vigoare, sunt sigure și nu prezintă riscuri pentru viață, sănătatea și/sau securitatea consumatorilor, că ambalajele produselor vor fi inscripționate în limbă română și vor fi însoțite de prospectul în limbă română aprobat de autoritățile competențe, de certificatul de conformitate, și de toate celelalte documente pe care autoritățile române le pot solicita, în orice moment pe durată executării contractului și va pune la dispoziția utilizatorului toate documentele referitoare la produse cerute de către legislația română vigoare.
14.3 Romvac Company răspunde pentru calitatea Produselor, termenele de valabilitate, au fost respectate condițiile de transport, manipulare depozitare. Romvac Company răspunde pentru prejudiciile cauzate de Produse, conform legislației vigoare.
14.4 RETRAGEREA DE PE . Romvac Company are răspunderea este autorizat stabilească, vreun lot de Produse trebuie fie oprit de la comercializare retras de pe , fiind neconform este suspect de fi neconform. Romvac Company are răspunderea informeze notifice toate autoritățile cu privire la intenția de retragere produsului care este este suspectat de fi neconform. Romvac Company utilizatorul se vor reciproc imediat despre orice acțiuni de retragere care afectează care ar produsele. Romvac Company integral costurile retragerii de pe produselor

15. RETURNAREA PRODUSELOR

15.1 Conform O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, precum și pentru modificarea și completarea unor acte normative, consumatorul are dreptul să notifice în scris Romvac Company SA. retragerea din contractul la distanță, fără a justifica decizia de retragere și fără a suporta alte costuri, în termen de 14 zile calendaristice, calculat de la data intrării în posesia fizică a produsului/produselor.
15.2 Că atare, consumatorul are dreptul că, în termen de 14 zile calendaristice de la intrarea în posesia fizică a produselor comandate, să notifice în scris, printr-un e-mail, transmis la adresă romvac@romvac.ro decizia sa de a renunță la produsele comandate. Pentru a vă exercita dreptul de retragere va rugăm să completați formularul de retragere.
15.3 Aveți obligația termen de cel mult 14 zile de la comunicării deciziei de retragere returnați produsele la următoarea : Centurii nr 7, Voluntari, Ilfov, . Produsele returnate vor fi însoțite de o copie facturii cu care au fost livrate dovezii de .
15.4 Romvac Company . restitui clientului contravaloarea produselor comandate, termen de 30 zile calendaristice de la recepționării acestora la -. cazul care produsele nu au fost recepționate 14 zile de la comunicării formularului de retragere, Romvac Company . restitui contravaloarea produselor ce fac obiectul returnării imediat ce acestea vor fi recepționate.
15.5 Romvac Company restitui contravaloarea produselor comandate costului livrării prin virament bancar contul bancar indicat de client. Costul generat de returul produselor fi suportat de către client.
15.5 cazul care clientul dorește returul parțial unei comenzi, adică numai unor produse din , Romvac Company . restitui numai contravaloarea produselor pe care clientul dorește le returneze, fără costul ocazionat de livrarea produselor. acest caz costul generat de returul produselor fi suportat de către client.
15.6 Consumatorul nu poate unilateral ( condițiile art.16, literele d) e) din O.U.G. nr. 34/2014) contracte de furnizare unor produse care, prin lor, nu fi returnate, produse care se degrada ori rapid.
15.7 Produsele care urmează fi returnate trebuie fie sigilate, intacte nedeteriorate.

16. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

16.1 Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal circulație acestor date, , Romvac Company are obligația de condiții de numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate de dumneavoastră.
16.2 Prin completarea datelor necesare creării contului de utilizator / comenzii clientul își acordul expres neechivoc toate aceste date personale fie stocate, utilizate prelucrate de către operator cu scopurile declarate, menționate.
16.3 Conform Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, aveți următoarele drepturi: dreptul la informare (art. 12); dreptul de acces la date (art. 13); dreptul de intervenție asupra datelor (art. 14); dreptul de opoziție la prelucrarea datelor (art. 15); dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17); dreptul de a se adresa justiției (art. 18).

17. FRAUDA

ORICE ÎNCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR, DE A MODIFICA CONȚINUTUL SITE-ULUI www.romvac.ro SAU DE A AFECTA FUNCȚIONAREA SERVERULUI CARE GĂZDUIEȘTE SITE-UL www.romvac.ro VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVĂ DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.romvac.ro ȘI VA PUTEA AVEA DREPT CONSECINȚĂ ANGAJAREA RĂSPUNDERII AUTORULUI SAU AUTORILOR ACESTOR FAPTE.

18. LITIGII

Orice neînțelegeri născute din sau în legătură cu prezentul contract vor fi soluționate pe cale amiabila. În caz contrar, diferendul ivit se va soluționa de către instanțele judecătorești competente de la sediul SC Romvac Company SA.